Najbolji restorani traže djelatnike uz podršku portala Gastroposao.eu, prvog strukovnog internetskog portala za pomoć pri zapošljavanju samo u sektoru ugostiteljstva. Pregledajte najnovije ponude!

Tražite ili nudite posao u ugostiteljstvu?

Imate iskustva, ali vrlo teško prolazite poslove koji bi vas motivirali. Gastroposao.eu jedini je specijalizirani servis za pronalaženje zaposlenika u području ugostiteljstva. Cijeli projekt osmislili su profesionalci s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznali potrebu za jedinstvenom platformom gdje će se sretati oni koji traže i oni koji nude posao u sektoru ugostiteljstva.

 

 

 

 

 

Jadran i otoci

Valamar d.o.o.  zapošljava konobare, pomoćne konobare, kuhare, pomoćne kuhare, servire, kuhinjske radnike (m/ž)

Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu i priliku za razvoj karijere u najatraktivnijem gospodarskom sektoru. Valamar sezonskim zaposlenicima nudi plaću koja je 27 posto viša od prosječne plaće u turizmu te osigurava odlične uvjete smještaja i tri obroka dnevno. U zadnje dvije godine u izgradnju i obnovu hotela za djelatnike, „Kuća Valamar”, kompanija je uložila više od 60 milijuna kuna. Valamar Riviera, najveća turistička kompanija u Hrvatskoj, ove će godine zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u 34 hotela i 15 kampova smještenih od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

Tražimo i zapošljavamo:

Konobare (m/ž)
Pomoćne konobare (m/ž)
Kuhare (m/ž)
Pomoćne kuhare (m/ž)
Kuhinjske radnike (m/ž)
Servire (m/ž)

 

Kliknite i zaposlite se

 

 

Zagreb

Slastičarnice Vincek zapošljavaju konobare,slastičare, prodavače, djelatnike za pranje suđa i čišćenje(m/ž)

Slastičarnica Vincek od svojeg osnutka 1977. godine kontinuiranim ulaganjem u svoju proizvodnju, prodajna mjesta i zaposlenike postala je vodeći slastičarski brend u Hrvatskoj. Mali obiteljski obrt bračnog para Ankice i Stjepana Vincek u 40 godina postojanja nametnuo se kao vodeći domaći proizvođač kolača, torti, čajnih peciva, kesten pirea, sladoleda i ostalih unikatnih slastičarskih delikatesa prema narudžbi.

Tražimo i zapošljavamo:

Konobare (m/ž)
Slastičare (m/ž)
Prodavače (m/ž)
Djelatnike za pranje suđa i čišćenje(m/ž)

 

Uvjeti:

– radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet
– poznavanje barem jednog stranog jezika
– spremnost na timski rad
– odgovornost u radu, samostalnost, pouzdanost, predanost i točnost u poslu

Nudimo Vam:

–  plaća po dogovoru, ovisno o kompetencijama i vještini
– mogućnost napredovanja

Kliknite i zaposlite se

 

 

 

 

Zagreb

Klub Gastronomada zapošljava kuhara (m/ž)

Gastronomadi se bave gastronomskim i enološkim konzaltingom u svrhu podizanja ukupne razine gastronomije na teritoriju zemalja regije.Okupljeni smo u profesionalnu gurmansku zajednicu od 2006-te godine i u tom razdoblju naš rad se kretao kroz programa i projekata vezanih uz temu gastronomije i enologije. Teško je i nabrojati sve naše programe i projekte tijekom ovih godina, kao što je teško reći koliko tisuća hotela, restorana, konoba, vinskih podruma, ugostiteljskih škola, sajmova smo posjetili i na njima radili, savjetovali, surađivali – povrh svega uživali.
Biti dio Gastronomada nije samo stvar posla već i prestiža u gastronomskom svijetu!!!

Tražimo i zapošljavamo:

Kuhare (m/ž)

U našem radu imamo više od dvanaest godina iskustva, a naš tim godinama radi zajedno pa i kod novih djelatnika želimo osjetiti da su izgrađene i ozbiljne osobe kojima su slobodni vikendi, blagdani i ljetni praznici, kao i vlastito vrijeme za sebe jednako bitni kao i posao kojim se bave. Radno iskustvo koje donosite, razmišljanja koja imate, razloge zbog kojih se javljate predstaviti ćete nam u Vašoj pisanoj prijavi koju iščekujemo. Natječaj je otvoren do trenutka dok ne pronađemo suradnike kakve želimo u našem timu.

 

Šibenik

Restoran Pelegrini zapošljava konobara  (m/ž)

Pelegrini je član asocijacije mladih chefova Jeunes Restaurateurs koja cijeni talent, strast i inovacije u gastronomiji. Imperativ nam je zadržati lokalne okuse. Taj tradicionalni element naše filozofije neiscrpna nam je inspiracija. Želja nam je da nas što više gostiju upozna putem našeg degustacijskog menija jer je to najbolji način da prenesemo našu viziju.

Tražimo i zapošljavamo:

Konobar (m/ž)

 

Uvjeti:

– radno iskustvo nije potrebno
– poznavanje engleskog jezika
– pouzdanost i odgovornost

 

Nudimo Vam:

– plaća po dogovoru
– ugovor na neodređeno
– rad u ugodnoj atmosferi i okruženju

Kliknite i zaposlite se

 

 

 

Murter- Slanica

Pizzeria & Buffet Morski pas ( Murter) zapošljava pizza majstora, pomoćnog radnika u kuhinji i kuhara  (m/ž)

Pizzeria & Buffet „Morski pas“ nalazi se u uvali Slanica u Murteru…Okružen borovom šumom, odmah uz more i pješčanu plažu s pogledom na Kornate. Doručak, raznovrsne salate, veliki izbor tjestenina i pizza iz krušne peći. Izuzetan ambijent pravog Mediterana.

Nudimo vam:

– plaća po dogovoru
– smještaj i topli obrok osigurani
– rad u ugodnom ambijentu i atmosferi


Uvjeti:

– radno iskustvo minimalno 1 do 3 godine
– komunikativnost, ljubaznost
– spremnost na timski rad
– odgovornost i pouzdanost

 

 

 

Rab

 Hotel Imperial d.d zapošljava šefa kuhinje (m/ž)

Hotel Imperial tvrtka je koja na Rabu ima 5 hotela i 2 auto kampa u sklopu kojeg su  Valamar Padova Hotel, Valamar Carolina Hotel & Villas, Eva Sunny Hotel & Residence by Valamar, San Marino Sunny Resort by Valamar,Padova Camping Resort by Valamar. Uz savršene plaže, duboke uvale i hladovinu visokih borova  opustite se možete na jednom od elegantnih vanjskih bazena ili zakoračiti u kristalno čisto more. Prepustite se masaži s mirisnim aromama otoka, a možete nagradit svoje nepce kreativnim okusima Mediterana na terasi sa spektakularnim pogledom na zalazak sunca. Lider u odmorišnom turizmu otoka Raba, gdje su gosti i zaposlenici na prvom mjestu.

Tražimo i zapošljavamo:

Šefa kuhinje (m/ž)

Uvjeti:

– SSS/KV/VKV kuhar
– minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima
– znanje barem jednog stranog jezika, po mogućnosti engleskog ili njemačkog

Nudimo Vam:

– zaposlenje na određeno vrijeme na 12 mjeseci
– probni rad u trajanju od 3 mjeseca s mogućnošću zaposlenja na neodređeno vrijeme
– smještaj i hrana osigurani

Kliknite i zaposlite se