JustCakeGirl je pripremila video kako napraviti domaći pizza umak

Uz odlično tijesto, za odlličan okus pizze trebamo imati i dobar umak od rajčice. Iako na tržištu postoji pregršt gotovih etiketa – napraviti onaj domaći niti je teško niti je dugotrajno. Pogotovo kada u pripremi pomaže kuhinjski pomoćnik – KitchenAid.

Za jednu pizzu nam je potrebno samo 2 rajčice (najbolje one domaće – zrele), ali uvijek možemo pripremiti koju možemo pohraniti u hladnjaku.

Sastojci

 1. 2 rajčice
 2. 3 češnja češnjaka
 3. žlica maslinovog ulja
 4. mala žličica octa
 5. sol, papar
 6. 3 lista bosiljka

Upute

 1. Očistiti češnjak i rajčice.
 2. Staviti u blender te dodati papar, sol te ulje i ocat.
 3. Blendati dok se sve ne spoji.
 4. Dodati bosiljak i blendati da se spoji u jednu masu.
 5. Staviti u hladnjak i koristiti za pizzu ili bruschette.

 

Pogledajte video od KitchenAid ambasadorice – food blogerice JustCakeGirl.com


 

KitchenAid je nastao prije gotovo stotinjak godina, točnije 1919., kada je Hobart korporacija napravila prvi mikser pod nazivom H-5. A prototip dizajna modela K, koji će se kasnije razviti u današnji prepoznatljiv oblik, nastao je 1930. godine.

 

 

Glavni proizvod kompanije je i dalje samostojeći mikser, kojeg se može nabaviti u tridesetak artisan „retro“ boja s mnoštvom dodataka. Upravo taj inicijalni univerzalni dizajn s mogućnosti proširenja čini glavni proizvod unikatnim. Tako osnovnu funkciju miksera odnosno mješača dopunjavamo, pa možemo raditi sladolede ili sorbete korištenjem posebne posude s duplom stjenkom, ako stavimo nastavak za mljevenje mesa možemo raditi i domaće kobasice, dok će pašta znalci uživati u posebnom nastavku za izradu tjestenine od klasičnih tagliatela pa sve do fusila ili domaćih špageta.

 

Ne zaboravite – kliknite i sudjelujte u nagradnoj igri KitchenAida, Dobre Hrane i portala Gastroposao.eu – osvojite jedan od kuhinjskih pomagača

 

Vaš Gastroposao Savjetnik i JustCakeGirl.com