Gastronomsko Edukacijski Centar

 

whirlpool_centar_FotorGastronomski edukativni centar Klub Gastronomada pogonjen je snagom uređaja kompanije Whirlpool – naša pokazna team building kuhinja koju iz milja zovemo “ sunčeva kuhinja “ bazirana je na indukcijskim pločama posljednje generacije, 6th sense mikrovalnim crisp uređajima, 6th sense pećnicama, kao i profesionalnim uređajima i svemirskom napom iz programa Whirlpool profesional. Vina se pak hlade u Whirlpool-ovim vinskim hladnjacima.

Kuharski stolovi za učenje kuhanja su modularni te se prema potrebi mogu pregrupirati, pa se na taj način lako prilagođavaju temama edukacije odnosno veličini grupe polaznika.

kitchen_aid_opremaU segmentima prateće i dodatne opreme koristimo niz uređaja renomirane tvrtke KitchenAid, a čiji smo regionalni trening centar. Noževi i drugi alati za obradu namirnica su potpisane kvalitetom renomirane tvrtke Dick.

Uz spomenuti “vanjski” dio centra, u drugom dijelu se nalazi profesionalna kuhinja opremljena HORECA uređajima, od plinskih štednjaka, pećnica, krušnim pećima, …

Kombinacijom jednog i drugog “svijeta” osiguravamo da polaznici mogu dobro kuhati neovisno o vrsti opreme na lokaciji.

teambuilding, pokazne škole kuhanjaUnutar samog edukacijskog centra, uz praktičnu nastavu, odvija se i teoretski dio predavanja. Kapacitet centra tijekom edukacija kreće se do 15 osoba – ovisno o složenosti programa (profesionalni programi uobičajeno imaju limit na 8 osoba u terminu). Uz osnovnu namjenu centra – edukaciju, prostor je pogodan za raznorazne druge programe, poput gastronomskih teambuildingapokaznih škola kuhanja i demonstracija. Unutar takvih programa, kapacitet unutar jednog termina je veći, te se druženja dogovaraju ovisno o samoj temi događanja i dinamici.

Aktivne edukacije

Čokolada za početnike


Otkrijte tajne majstora čokoladera – od temperiranja čokolada,  izradi pralina, mousse-eva, pa sve do čokoladnih ukrasa, glazura za torte i dekoracija.

Edukaciju vodi profesionalni čokolader i praliner sa licencom „Pattis France“, vodeći pastry majstor u regiji – Admir Karalić.

Volim čokoladu!

Naučite kuhati u 5 tjedana


U našoj školi kuhanja za početnike kroz 5 tjedana naučiti ćete tehnike kuharstva, te ćete moći pripremati domaći kruh, njoke i pašte, peći meso, filetirati ribu, kuhati variva i složence, napraviti pokoji desert, ali i znati uživati u vinima. 
Edukacija se odvija dva puta tjedno u popodnevnim satima.

Doznajte više

Napredna škola kuhanja


Napredna škola kuhanja Gastronomada temeljena je na metodologiji najboljih svjetskih kuhara i restorana.
U osam tjedana, na intezivnom praktičnom radu – prolaze se svi elementi dobrog “kuhanja” – od baza, osmoza, odležavanja, umaka, naprednih tehnika pripeme,… 

  Program napredne škole

cook-skola_kuhanjaŠkola kuhanja za početnike kroz 5 tjedana je apsolutni hit među polaznicima – dva puta tjedno kroz pet tjedana naučite kuhati.

Škola kuhanja za početnike

U našoj školi kuhanja naučiti ćete kuhati kroz 10 poglavlja.  Edukacija se odvija u popodnevnim terminima dva puta tjedno u trajanju od 3 puna sata kroz 5 tjedana

Na preporuku prijatelja odlučio sam se za školu. Danas kuham za obitelj, prijatelje i mota mi se po glavi mala konoba.

Tomislav

Termini škola