+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Zimnica na ŽutomKliku

Zimnica na ŽutomKliku

Odabir obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava za nas je odradila internetska trgovina Žuti klik, koji je čitav segment svoga djelovanja posvetio OPG-ovima i njihovu povezivanju s kupcima.

Jednim klikom iz svog naslonjača postat ćete vlasnikom ukusne zimnice, a da pritom niste napravili ni jednu od prethodno opisanih radnji.

read more
Vina Hrvatske na Žutom Kliku

Vina Hrvatske na Žutom Kliku

Pošta je vjekovima zauzimala položaj poveznice kultura, dok su poštari, glasnici i pismonoše bili ambasadori povezivanja širokih prostranstava. [fb_button] Vina su svakako proizvodi kojima se izvorne kulture žele predstaviti i sastavni su dio našeg identiteta te su...

read more
Pošta za stolom

Pošta za stolom

  [fb_button]   Svaka autohtona kuhinja i kultura stola stjecala je svoje posebnosti koje bi bile upotpunjivane migracijama i razmjenama. Pojavom pismonoša, glasnika i poštara pojavljuju se i prva poštanska konačišta koja u nekim dijelovima Europe još i...

read more
Anita A Gente

Anita A Gente

Kulinarska se tradicija može modernizirati. Drugi je pristup iz baštine probrati ono najbolje, pa nasljeđe dovesti do savršenstva   [fb_button] Ugostiteljstvo je najhirovitije poduzetništvo. Novi se lokali neprestano otvaraju, koliko ih se otvori otprilike isto...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Sushi škola – prvi stupanj – termin – drugi kvartal 2024 – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – drugi kvartal 2024. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – ljeto/jesen 2024. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termin  – 29.04.2024. – popunjena

Škola pizze za profesionalce – termin  – 21.03.2024. – završena