Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Zimnica na ŽutomKliku

Odabir obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava za nas je odradila internetska trgovina Žuti klik, koji je čitav segment svoga djelovanja posvetio OPG-ovima i njihovu povezivanju s kupcima.

Jednim klikom iz svog naslonjača postat ćete vlasnikom ukusne zimnice, a da pritom niste napravili ni jednu od prethodno opisanih radnji.

read more

Vina Hrvatske na Žutom Kliku

Pošta je vjekovima zauzimala položaj poveznice kultura, dok su poštari, glasnici i pismonoše bili ambasadori povezivanja širokih prostranstava. Vina su svakako proizvodi kojima se izvorne kulture žele predstaviti i sastavni su dio našeg identiteta te su...

read more

Pošta za stolom

    Svaka autohtona kuhinja i kultura stola stjecala je svoje posebnosti koje bi bile upotpunjivane migracijama i razmjenama. Pojavom pismonoša, glasnika i poštara pojavljuju se i prva poštanska konačišta koja u nekim dijelovima Europe još i danas ponosno...

read more

Anita A Gente

Kulinarska se tradicija može modernizirati. Drugi je pristup iz baštine probrati ono najbolje, pa nasljeđe dovesti do savršenstva   Ugostiteljstvo je najhirovitije poduzetništvo. Novi se lokali neprestano otvaraju, koliko ih se otvori otprilike isto toliko...

read more

Termini škola

Škola kuhanja u 5 tjedna   – nema mjesta 18.02.2019. 

Škola čokolade za početnike   – održana 12.02.2019.

Škola kuhanja u 5 tjedna   –  održana 14.01.2019. 

Škola kuhanja u 5 tjedna   – održana 12.11.2018.

Škola kuhanja u 5 tjedna   – održana 03.09.2018. 

Škola kuhanja u 5 tjedna   – održana 08.05.2018. – pon-srij od 18h.

Škola kuhanja u 5 tjedna   – održana – 16.01.2018. – uto-čet od 18h.