Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Čvarke možete napraviti sami kod kuće!

  Čvarke možete napraviti sami   Iako se donedavno vjerovalo da je za pretilost kriva životinjska masnoća, pa je potražnja za masnim, slasnim pancetama, špekovima i kao kralju ponude čvarcima gotovo nestala, po ne znam koji put iznova je dokazano da su...

read more

Video škola rezanja u nastavcima

  Video škola rezanja u nastavcima   Donosimo vam video školu - osnove kako rezati nožem povrće i druge namirnice na razne načine   Kao što je svojedobno čuvena reklamna krilatica “Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje” sugerirala...

read more

Faširanci – po domaći

   Faširanci - po domaći   Kosani odresci, polpete, faširanci - jedno jelo, a zapravo ih je tri. Danas donosimo faširance - kosane odreske po zagrebački. Sam službeni naziv "kosani odresci" zapravo i nije potpuno točan jer je meso koje se koristi...

read more

Termini škola